Lediga jobb

Behandlingspersonal till nattjänst på Aramia Omsorg

Aramia Omsorg är en LSS verksamhet belägen strax utanför Skövde. Vi har två enheter, Skultorp LSS med 16 platser och Sjogerstad LSS med 9 platser. Målgruppen på Aramia Omsorg är vuxna män och kvinnor med psykiska och fysiska funktionshinder. Vi har ett tillstånd för LSS 9§9, bostad med särskild service för personkrets ett och tre. Vi tar också emot personer inskrivna inom rättspsykiatrin.

Kvalifikationer

Vi söker behandlingspersonal med inriktning inom psykiatri eller annan relevant utbildning för uppdraget. Utbildning inom vård- och omsorg samt erfarenhet av arbete med personer med långvarig psykisk funktionsnedsättning och LSS är meriterande. Du är lyhörd och empatisk och sätter klientens behov i fokus. Du är också lösningsfokuserad och proaktiv i ditt jobb och van att hantera komplexa situationer. Det är viktigt att du är trygg i din profession och kan arbeta självständigt men också har en god samarbetsförmåga med övriga kollegor. Det är också viktigt att du hanterar det svenska språket väl i tal och skrift.

Vi ser gärna manliga sökande då vår verksamhet till stor del består av kvinnor. Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet men också personlig lämplighet för tjänsten.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingspersonal på Aramia Omsorg deltar du i klientens omvårdnad, behandling och rehabilitering. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för att skapa delaktighet och en meningsfull vardag för den enskilde. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinering, samhällskontakter, sysselsättning och kommunikation.

Du är en viktig del i klientens vardag och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stärka, stödja och motivera individen att nå sin mål. Vi arbetar tillsammans i team där vi har flera olika professioner. Vi jobbar med personcentrerad omvårdnad och lågaffektivt bemötande. Omvårdnadsarbete med stöd i ADL och hygien är en del av arbetet. I arbetsuppgifterna under natten ingår också att utföra beslutade insatser för varje enskild klient, dokumentation enligt gällande lagkrav, tillsyn, städarbete och egenkontroller. Arbetet innebär schemalagd nattjänstgöring med vaken natt, heltid.

VI ERBJUDER

• Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
• Ett meningsfullt arbete med trygga anställningsvillkor enligt kollektivavtal.
• En god arbetsgemenskap.
•En individuell lönesättning.
•Regelbunden grupphandledning och utbildning med extern handledare.
•Företagshälsovård med regelbundna hälsokontroller för nattarbete.
•Friskvårdsbidrag.

KRAV

• Relevant utbildning för uppdraget.
• B-körkort för manuell växellåda.
• Utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemanning- och rekryteringsföretag.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens sista datum.

Sista ansökningsdag: 2023-10-30

Ange referens: Behandlingspersonal nattjänst Aramia Omsorg

Upplysningar lämnas av:

Ann-Marie Samuelsson/Verksamhetschef

ann-marie.samuelsson@aramiaomsorg.se

Anne Hansson/Samordnare Skultorp LSS

anne.hansson@aramiaomsorg.se

 

 

Välkommen att skicka in din ansökan till Aramia Omsorg

ann-marie.samuelsson@aramiaomsorg.se

Aramia Omsorg®