Lediga jobb

Semestervikarier och timanställda till Aramia Omsorg 2024

Aramia Omsorg är en mindre LSS verksamhet belägen strax utanför Skövde. Vi har två enheter, Skultorp LSS med 16 platser och Sjogerstad LSS med 9 platser. Målgruppen på Aramia Omsorg är vuxna män och kvinnor med psykiska och fysiska funktionshinder. Vi har ett tillstånd för LSS 9§9, bostad med särskild service för personkrets ett och tre. Vi tar också emot personer inskrivna inom rättspsykiatrin.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker vård- och omsorgspersonal med inriktning inom psykiatri eller annan relevant utbildning för uppdraget. Utbildning inom vård- och omsorg samt erfarenhet av arbete med personer med långvarig psykisk funktionsnedsättning och LSS är meriterande. Du är lyhörd och empatisk och sätter klientens behov i fokus. Du är också lösningsfokuserad och proaktiv i ditt jobb och van att hantera komplexa situationer. Det är viktigt att du är trygg i din profession och kan arbeta självständigt men också har en god samarbetsförmåga med övriga kollegor. Det är också viktigt att du hanterar det svenska språket väl i tal och skrift.

Du kan jobba på våra båda enheter och har körkort.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet men också personlig lämplighet för anställningen.

ARBETSUPPGIFTER

Som vård- och omsorgspersonal på Aramia Omsorg deltar du i klientens omvårdnad, behandling och rehabilitering. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för att skapa delaktighet och en meningsfull vardag för den enskilde. I arbetsuppgifterna ingår också att utföra beslutade insatser för varje enskild klient och dokumentera enligt gällande lagkrav. Du stödjer och vägleder klienten i det dagliga livet med bl.a. personlig omvårdnad, städ, måltider, medicinering, samhällskontakter, aktiviteter och resor, sysselsättning och kommunikation.

Vi arbetar tillsammans i team där vi har flera olika professioner. Vi arbetar personcentrerat med ett lågaffektivt bemötande och visar respekt och värnar om den enskildes integritet.

 

VI ERBJUDER

 • Semestervikariat och timanställning med fast timlön.
 • Ett meningsfullt arbete med trygga anställningsvillkor enligt kollektivavtal och en god arbetsgemenskap.
 • Vi har företagshälsovård.
 • Trygg anställning med kollektivavtal.

 

KRAV

 • Relevant utbildning och erfarenhet för uppdraget som undersköterska eller liknande.
 • B-körkort för manuell växellåda.
 • Utdrag ur belastningsregistret.
 • Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemanning- och rekryteringsföretag.
 • Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Semestervikariaten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens sista datum.
 • Sista ansökningsdag: 2024-05-31
 • Ange referens: Semestervikariat/timanställning Aramia Omsorg 2024

 

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Pauline Mourad-Touma/Samordnare Sjogerstad LSS

pauline.mourad@aramiaomsorg.se

 

Anne Hansson/Samordnare Skultorp LSS

anne.hansson@aramiaomsorg.se

 

 

Välkommen att skicka in din ansökan till Aramia Omsorg!

anne.hansson@aramiaomsorg.se

ann-marie.samuelsson@aramiaomsorg.se

Aramia Omsorg®