Samarbeten

Aramia Omsorgs OLIKA samarbetspartners    Hemsidan är under bearbetning!

Åse Ericsons Islandshästar

Vi erbjuder nära kontakt med gårdens islandshästar, katter och hund. Vi jobbar individuellt med hästhantering, hästpromenader, djurskötsel och ridning, allt efter vilja och förmåga. Gården har både skog och fält runt sig och alla hästarna går utomhus i mindre flockar året runt. Det innebär bland annat att de får röra sig mycket och är inte rastlösa eller stressade, vilket ökar säkerheten att vistas med hästarna. Att vara med hästar som får utöva sitt naturliga beteende lär oss mycket om oss själva som människor. Hästlivet stärker kroppen och självkänslan och skapar livsglädje och en känsla av att göra något värdefullt till nytta för din vän hästen (och dig själv). Åse Ericson har haft sin gård i Falköping i över 20 år men har sysslat med häst hela sitt liv, pappa var hästtokig. Åse är i grunden fritidspedagog, utbildad vid Göteborgs universitet samt har även studerat socialpsykologi liksom Djuren och naturens påverkan på vår hälsa. Därtill är Åse utbildad ridlärare för islandshäst och Unghästtränare, har gått kurser kring ämnet tillgänglighet till häst för människor med funktionsvariationer.

Almega

Vård­företagarna arbetar för ökad valfrihet och mångfald inom vård och omsorg och tydliggör den privat drivna vårdens betydelse för samhället. Föreningen har ca 2 000 medlems­företag med 100 000 årsanställda. Tillsammans med Vård­företagarna och Almega kan vård- och omsorgs­företagare bli säkrare arbetsgivare och ägna mer tid åt sin kärnverksamhet.
Vård­företagarna hjälper till med alla personalfrågor, från anställning till uppsägning. Duktiga förhandlare och experter ger personlig och professionell rådgivning i förhandlingar, arbetsrätt, kollektivavtal, lönebildning, arbetsmiljö, jämställdhet, diskriminering, försäkringar och offentlig upphandling.

Presto

Presto är vår samarbetspartner när det gäller brandskydd! Presto ger oss rätt förutsättningar att förebygga, upptäcka och övervaka brand- och säkerhetsrisker i sina fastigheter. Presto kan dessutom hjälpa till med utbildningar inom brandskydd och hur vi skall agera om en brand eller ett brandtillbud skulle uppstå. https://www.presto.se/

COOP EXTRA, SKÖVDE

Aramia Omsorg har skrivit avtal med en ny matleverantör, Stora Coop i Skövde kommer att leverera mat till Aramia Omsorg.

https://www.coop.se/butiker-erbjudanden/stora-coop/stora-coop-nolhaga-skovde/

Friskis & Svettis

Aramia Omsorg har tecknat ett avtal med Friskis & Svettis som ger våra två enheter möjlighet till gymträning. Friskis & Svettis ligger på Kaplansgatan 27 i Skövde. Personal på Aramia kan träna med klienter när dom är i tjänst, inte privat.
https://www.friskissvettis.se/skovde

 

Blombacka levererar färskt bröd till alla våra boenden från sitt fantastiska  hembageri. I samband med våra boendens födelsedagar  bjuder vi på en fantastiskt god favorittårta

https://blombackahembageri.se/

 

Flera gånger i veckan besöker vi Magasinet i Erikstorp som har blivit en fantastisk partner när det gäller aktiviteter för våra boende. Här finns massor att göra och uppleva och alla älskar stället.

Hemsida;

startsida

Aramia Omsorg®