Skultorp LSS

Aramia Omsorg Skultorp LSS – Västra götalands mysigaste lss-boende

Aramia Omsorg är ett LSS boende som ligger utanför Skövde. Vi har två enheter, Skultorp LSS med 18 platser och Sjogerstad LSS med 11 platser. Boendet riktar sig till personer tillhörande personkrets 1 och 3. Sedan vi öppnade har antalet platser utökats till 18 platser och de fullutrustade lägenheter på ca 80 kvm finns uppdelade i två separata byggnader. Boendet är beläget i Skultorp, ett gemytligt litet samhälle strax utanför Skövde. Här finns nära till mataffär, kafé, gym och den närliggande naturen erbjuder mysiga promenadstråk och sjöar. Skultorp är ett av Västra Götalands absolut mysigaste LSS-boende.

Aramia omsorg Skultorp LSS-boende lägenheter Skarborg Skövde

Läs mer om våra avtal och placeringar här.

Aramia Omsorg Skultorp LSS/BMSS

…är ett boende med psykiatrikompetens utanför Skövde för vuxna i form av servicebostad. Boendet är beläget i ett mindre samhälle, Skultorp med tillgång till livsmedelsbutik, post, tandläkare, badsjö, gym och naturen nära. Skultorp ligger 6 km från Skövde med närhet till allmänna kommunikationer. Vi jobbar utifrån en miljöterapeutisk och kognitiv grund med ett lågaffektivt bemötande. Kontaktmannaskapet är en central del i verksamheten. En strukturerad vardag med rehabiliteringsarbete och ADL-träning samt gemensamma måltider. Verksamheten utgår alltid från den enskildes integritet och fokuserar på individens behov och förutsättningar. Samordning av kontakter med psykiatri och andra viktiga aktörer runt den boende. Genomförandeplaner och vårdsammanfattningar till uppdragsgivare.

MÅLGRUPP:

Målgruppen är personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd och med andra varaktiga fysiska och psykiska funktionshinder. Personkrets 1 och 3. Vuxna män och kvinnor mellan 18-65 år.

LAGRUM ENLIGT TILLSTÅND:

Bostad med särskild service i form av servicebostad enligt 9§9 LSS. Personkrets 1 och 3.

ENHETENS FYSISKA UTFORMNING:

Aramia Omsorg Skultorp LSS består av 7+8 fullt utrustade lägenheter om ca 64-80 kvm med gemensamhets- och personalutrymmen i ett av hyreshusen. De två fastigheterna ligger bredvid varandra och är belägna i det mindre samhället Skultorp.

BEMANNING:

Utbildad personal dygnet runt, ständigt vaken natt samt psykiatrisjuksköterska dagtid.

DATUM NÄR LÄGENHET ÄR TILLGÄNGLIG:

Lediga lägenheter finns.

ÖVRIGT:

Resor till sjukvård och andra viktiga aktörer ordnas av boendet. Lägenheterna är grundmöblerade.

ADRESS
Aramia Omsorg AB
Kyrkvägen 4A
541 57 SKÖVDE
TELEFAX: 010-150 92 79

TELEFON BOENDE
070-439 32 23

SAMORDNARE;

Anne Hansen
anne.hansen@aramiaomsorg.se
073-328 61 19

Aramia Omsorg®