Skultorp LSS

Aramia Omsorg, Skultorp LSS  Hemsidan är under bearbetning!

Aramia Omsorg med LSS-boenden som ligger utanför Skövde har två LSS-boenden, Skultorp LSS med 16 platser och Sjogerstad LSS med 11 platser. Vi har tillstånd för LSS 9§9, bostad med särskild service, både gruppbostad och servicebostad. Boendet riktar sig till personer tillhörande personkrets 1 och 3.

Skultorp LSS är ett LSS boende som avser bostad med särskild service och servicebostad. Det finns idag 16 grundmöblerade lägenheter på ca 65-85 kvm, uppdelade i två separata byggnader. Man får sitt eget lägenhetskontrakt och vi stödjer med insatser utifrån uppdrag och behov. Vi har gemensamhetsutrymmen med kök och matsal där vi serverar frukost, fika lunch, middag och kvällsmål. Man har alltid möjlighet att laga och äta sina måltider i den egna lägenheten. Boendet är beläget i Skultorp, ett gemytligt litet samhälle strax utanför Skövde. Här finns nära till mataffär, post, kafé, fotvård, tandläkare och den närliggande naturen erbjuder mysiga promenadstråk och sjöar. Ett boende med möjlighet till sysselsättning och många aktiviteter.

Aramia omsorg Skultorp LSS-boende lägenheter Skarborg Skövde

Läs mer om våra avtal och placeringar här.

MÅLGRUPP:

Målgruppen är personer med varaktiga psykiska och fysiska funktionshinder av varierande grad, lindrig utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Vuxna män och kvinnor från 18 och uppåt avseende personkrets 1 och 3. Vi tar emot klienter inskrivna inom rättspsykiatrin som har en LSS tillhörighet.

LAGRUM ENLIGT TILLSTÅND:

Bostad med särskild service, servicebostad enligt LSS 9§9 LSS. Personkrets 1 och 3.

ENHETENS FYSISKA UTFORMNING:

Aramia Omsorg Skultorp LSS består av två hyresfastigheter med 16 grundmöblerade lägenheter om ca 65-85 kvm med gemensamhets- och personalutrymmen i ett av hyreshusen. De två fastigheterna med  ligger bredvid varandra och är belägna i det mindre samhället Skultorp.

BEMANNING:

Dygnet runt bemanning med vaken natt samt sjuksköterska dagtid.

ADRESS:

Aramia Omsorg AB
Kyrkvägen 4B
541 57 SKÖVDE

TELEFON BOENDE:

Mobil: 070-439 32 23

Fax: 010-150 92 79

SAMORDNARE:

Anne Hansson
anne.hansson@aramiaomsorg.se
Mobil: 076-328 61 19

Aramia Omsorg®