Legitimerad sjuksköterska sökes

Legitimerad sjuksköterska 75%-100%

Aramia Omsorg är ett psykiatriboende som ligger strax utanför Skövde. Vi har tre boenden, en enhet i mer lantlig miljö utanför Skultorp samt två enheter i det lilla samhället Skultorp.

Aramia Omsorg har tillstånd för boende med särskild service enligt LSS och har nyligen startat upp ett boende för LSS- servicebostad.

UPPDRAGET

Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatri för en tillsvidare anställning. Vi söker också timanställda sjuksköterskor.

Vi söker sjuksköterska med en tjänstgöringsgrad på 75–100 % på schemarad i verksamheten. På sikt planeras sjuksköterskan att ingå i en jourberedskap.

ARBETSUPPGIFTER

Som sjuksköterska på Aramia Omsorg deltar du i den boendes omvårdnad, utför medicinska bedömningar, hanterar läkemedel och planerar omvårdnadsinsatser. Som sjuksköterska är du spindeln i nätet avseende den boendes hälso- och sjukvårdskontakter. Du är en viktig del i behandlingskonferenser på enheterna och övrig tid deltar du i arbetet på boendet.

PROFIL

Som sjuksköterska har du några års arbetslivserfarenhet inom yrket, gärna inom psykiatri men inget krav. Du är intresserad av att jobba med människor med psykiska funktionshinder.

Du är självgående och trygg i både person och profession. Är lösningsfokuserad och proaktiv i ditt jobb. Du är van att hantera komplexa situationer då de boende behöver stöd avseende  sociala, fysiska och psykiska funktionshinder.

VI ERBJUDER

Konkurrenskraftig lön

    • Heltid eller deltidstjänstgöring
    • Trygg anställning genom kollektivavtal
    • Friskvårdsbidrag,
    • Trevlig arbetsmiljö med lantlig atmosfär

KRAV

  • Utdrag från misstanke- och belastningsregistret
  • Körkort B

Välkommen att skicka in din ansökan via mail till;
Epost: ann-marie.samuelsson@aramia.se

Ange referens Sjuksköterska i din ansökan

Vid frågor kontakta

Ann-Marie Samuelsson

Verksamhetschef/Sjuksköterska
ann-marie.samuelsson@aramia.se
070-776 31 38

Aramia Omsorg®