Omsorgspersonal sökes

Omsorgspersonal sökes

Aramia Omsorg är ett psykiatriboende som ligger strax utanför Skövde. Vi har tre olika enheter, en beläget i mer lantlig miljö utanför Skultorp samt två enheter i samhället Skultorp.

Aramia Omsorg har tillstånd för boende med särskild service enligt LSS. Vi expanderar och är i uppstart av vårt tredje boende enligt LSS. De boende är vuxna män och kvinnor mellan 18-65 år.

UPPDRAGET

Vi söker undersköterskor, omsorgspersonal, gärna med inriktning inom psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatri eller annan relevant utbildning.  Vi kan erbjuda timanställning, semestervikariat och på sikt tillsvidare anställning med tjänstgöringsgrad på 80 – 100 %.

ARBETSUPPGIFTER

Som omsorgspersonal på Aramia Omsorg deltar du i den boendes omvårdnad och rehabilitering. Du är en viktig del i den boendes vardag då du som kontaktperson också har samtal och motivationsarbete med ett individuellt stöd. Vi jobbar med genomförandeplaner och vårdsammanfattningar. Du hanterar läkemedel efter delegation, dokumenterar i digital journal. Som kontaktperson är du en viktig del i behandlingskonferenserna. Det är bra om du har körkort då det förkommer både kortare och längre resor med våra boende. Det är också viktigt att du hanterar det svenska språket väl i tal och skrift.

PROFIL

Som omsorgspersonal har du några års arbetslivserfarenhet inom yrket, gärna inom psykiatri men inget krav. Du är intresserad av att jobba med människor med psykiska och fysiska funktionshinder och en komplex problematik. Du är lyhörd och empatisk och sätter den boendes behov i fokus. Du är självgående och trygg i både person och profession. Är lösningsfokuserad och proaktiv i ditt jobb och van att hantera komplexa situationer då de boende har en social, psykisk och fysisk problematik.

VI ERBJUDER

Individuell lönesättning

Friskvårdsbidrag

Timanställning, semestervikariat och på sikt en eventuell tillsvidare anställning

Trygg anställning genom kollektivavtal

Internutbildning

Trevlig arbetsmiljö med lantlig atmosfär
KRAV;
Utdrag från misstanke och belastningsregistret
Välkommen att skicka in din ansökan via mail till
Epost: ann-marie.samuelsson@aramia.se

Ange referens Undersköterska i din ansökan
Vid frågor kontakta;
Ann-Marie Samuelsson
Verksamhetschef/Sjuksköterska
ann-marie.samuelsson@aramia.se
070-776 31 38

Aramia Omsorg®