Julbord för personal på Aramia – Löfwings klassiska julbord

Årets julbord hölls på klassiska Löwings. En mycket trevlig kväll med massor av god mat.
Alla i personalen var mycket nöjda och dessutom väldigt, väldigt mätta.

Löwings herrgård drivs av Göran och Linda Löwing. Löwings klassiska julbord är en traditionell julupplevelse som lockar många besökare år efter år. Julbordet serveras på Löwings herrgård, en vacker och historisk byggnad belägen i en vacker parkmiljö.

Julbordet innehåller allt man kan önska sig av julsmaker, såsom julskinka, jultallrik, julskinkstek, julskinka, dopp i grytan, rödbetor, senap, julskinka, potatis, rödbetssallad, julskinka, inlagd sill, ägg, julskinka, lutfisk, köttbullar, julskinka, prinskorvar, julskinka, ost och frukt.

Förutom maten finns det också möjlighet att njuta av en mängd olika julaktiviteter på Löwings herrgård. Det finns möjlighet att delta i julpyntning, julbak och julsånger runt granen. Det finns också en julmarknad där man kan köpa julklappar och andra julsouvenirer.

Löwings klassiska julbord är en perfekt julupplevelse för hela familjen. Det är en möjlighet att umgås med nära och kära och skapa minnen för livet i en vacker och julig miljö. Oavsett om man är sugen på att äta julskinka eller delta i olika julturer, så finns det något för alla på Löwings klassiska julbord.

Aramia Omsorg®