Solnavet – Fritidsaktiviteter för vuxna med NPF…

De, av våra boende, som så önskar åker till Rosenhagas träffpunkt och hälsocafé ”Solnavet”! Solnavet är en fritidsverksamhet för alla vuxna som bor i Skövde kommun. Syftet med verksamheten är att motverka ensamhet och vara en arena för att knyta nya kontakter. Solnavet inriktar sig på hälsa och välmående. Här träffas man och umgås som vänner utifrån ett hälsofrämjande perspektiv.

I hälsocaféet på Rosenhaga serverar man god och nyttig mat till självkostnadspris. Varje dag erbjuder man soppa och smörgåsar, man kan också köpa något gott och nyttigt till kaffet. I appen ”Mitt Skövde” kan man enkelt se aktuellt program och just nu, med utökade restriktioner så är alla aktiviteter förlagda utomhus.

Varje dag erbjuder man sina besökare enklare aktiviteter som till exempel gemensamma promenader, sällskapsspel och pyssel. Om man är sugen på sällskap kan man komma och bara prata och umgås en stund. Kom och gå som du vill! Aktiviteterna som erbjuds utgår från deltagarnas önskemål och något som brukar uppskattas är t.ex. pratstunder, träning, biobesök, fisketurer etc.

Aramia Omsorg®